Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Foto-expositie fotoclub FC Bernheze in Nesterlé

Vanaf 22 januari tot en met 4 maart 2024 houdt de fotoclub een expositie in cultureel centrum Nesterlé te Nistelrode, waarbij het boeiende thema ‘Maak een stilleven over jezelf’ centraal staat.

De leden van de fotoclub hebben zich met passie verdiept in dit uitdagende thema en hebben gedurende de donkere dagen rond kerst de tijd genomen om iets moois en verrassends te creëren.

De expositie biedt een boeiende blik op de persoonlijke interpretaties van het thema door de verschillende leden. Elk werk vertelt een uniek verhaal en weerspiegelt de diverse perspectieven van de fotografen binnen de club.

De expositie is open voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, fotografie en de creatieve expressie van de leden van Fotoclub Bernheze. Of je nu een ervaren kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de verschillende interpretaties van het thema, deze tentoonstelling biedt een uitgelezen kans om de talenten van lokale fotografen te bewonderen.

Kom en laat je verrassen door de diverse beelden, de creativiteit en de artistieke vaardigheden van de leden van Fotoclub Bernheze. Wij heten je van harte welkom om deel te nemen aan deze boeiende ontdekkingsreis door de wereld van stilleven fotografie.

De entree is gratis.