Cultureel Centrum Nesterlé

do29.08
Terug

Karsten Kroon in een voorstelling over vechten voor je plek in het peloton en je bestaan!

De storm in zijn hoofd is gaan liggen en hij vindt zijn weg in de spirituele wereld. Geen ADHD-gedrag meer voor voormalige wielrenner Karsten Kroon, maar een focus op liefde en muziek. Een nieuwe toekomst zonder de beruchte rennersstress. 

Bij Karsten ging de knop om toen hij de Amsterdamse zangeres Alice Rientjes leerde kennen. Twee jaar geleden alweer, na de finish van zijn wielercarrière en zijn echtscheiding. Alice leerde hem de weg naar spiritualiteit en innerlijke rust vinden en samen gaan ze op tournee langs kleine theaters met de favoriete muziek van Karsten en eigen songs van Alice over het leven van de oud-wielrenner.

Op 28 september staan Karsten en Alice op het podium bij Nesterlé met de voorstelling DOOR DE WIND!

Wielrennen als ultieme metafoor voor het leven. Een voorstelling over vechten voor je plek in het peloton en in je bestaan. Over ADHD en de onterechte labeling bij kinderen, burn-out en de relatie tussen kind en ouders. Over grenzen en daar ver overheen gaan. De overwinningen, de strijd, de humor tussen de renners en de verhalen tussen het koersen door. Karsten wil een kijkje geven in de ziel van een topsporter. Wat gaf hem de kracht om door te gaan waar een ander allang gestopt was. Hij stond ooit voor de keuze sport of muziek; het werd sport maar niet zonder muziek.
Bij Alice was het precies andersom. In de liedjes zet zij kracht bij de verhalen van Karsten. Met haar diep gelaagde stem zingt ze recht in je hart naar binnen.

Reactie uit het publiek:
Een inspirerende voorstelling waarmee iedereen aan het denken wordt gezet. Alice heeft een prachtige stem en dit geeft een mooie afwisseling met het boeiende verhaal van Karsten. Een stuk over topsport met een serieuze ondertoon.

Maak gebruik van ons smakelijke aanbod:


DINER + THEATERARRANGEMENT: voor slechts € 32,50 ontvangt u een driegangenmenu + kaartje voor deze voorstelling. Te reserveren via info@eetcafetpumpke.nl
Op 28 september te zien bij Nesterlé. Voor tickets en meer info. ga naar www.nesterle.nl