Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Dubbeldate op 12 november

Niet één, maar twee a capella groepen zullen uw zondagmiddag opluisteren. Misschien kent u de dames van Muchoss of de mannen van Dubbel Zes? Laat u verrassen. Door het brede repertoire van beide groepen zult u zich geen minuut vervelen.U heeft één kans voor deze dubbeldate. Mis het niet!

Muchoss is al 15 jaar een begrip in Oss en omstreken. Deze unieke a capella vocal group, bestaande uit getalenteerde zangeressen, maakt van elk optreden een onvergetelijke ervaring.

Met hun buitengewone vocale vaardigheden en indrukwekkende podiumuitstraling weten de Mucha het publiek keer op keer te betoveren. Het repertoire varieert van mooie ballades tot energieke uptempo nummers. Of je nu houdt van pop, jazz, soul of cabaret, Muchoss weet moeiteloos verschillende stijlen te combineren en te transformeren tot iets unieks. De Mucha hebben niet alleen een geweldig stemgeluid, maar ook gevoel voor humor en zelfspot. Ze stralen plezier en positieve energie uit, waardoor het publiek automatisch wordt meegenomen.

Vocaal ensemble Dubbel Zes uit ’s-Hertogenbosch bestaat al sinds 1964. De naam is meer dan het aantal zangers alleen. Het is dat heerlijke gevoel wanneer je met twee dobbelstenen dubbel zes gooit. De bezetting met uitsluitend mannen is in de wereld van de a capella bijzonder te noemen. De zangers nemen hun repetities uiterst serieus maar hebben samen ook veel plezier wat ook op het podium te zien is. De nieuwe muzikaal leider Hans van den Brand draagt zorg voor de hoge kwaliteit van ieder optreden en studeert met de leden ieder nummer zo in dat Dubbel Zes uiteindelijk zonder hem kan optreden.

Zij brengen u een breed repertoire; van klassieke a capella uit de vroege middeleeuwen tot actuele popsongs en alles wat hiertussen zit. Dubbel Zes neemt het publiek mee op een reis door de tijd en zal u ontroeren.

Ervaar het zelf en mis het niet om beide ensembles live te ontmoeten.

Kaartverkoop via de website van Nesterlé