Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Laurens en Twan blieken vooruit op nieuwe programma

Tijdens D’n Bliekerd presenteren Laurens en Twan het nieuwe theater programma op een manier zoals we van het Nisseroise duo gewend zijn: met gitaar, contrabas en toepasselijke liedjes. Sommige speciaal gemaakt voor deze middag zoals een flamenco waarmee zij de dansvoorstelling van de danseres Conchita Boon onder de aandacht brengen.


De voorstelling begint met een rekensom waarin de verhoudingen tussen de muziekprogramma’s en cabaret en kindervoorstellingen in beeld worden gebracht. Tijdens deze uitleg verzorgt Twan de vertaling als ‘corona’ doventolk. Daarbij wordt  het hem moeilijk gemaakt door Laurens. Precies zoals we het duo kennen.
Tijdens het zingen van de liedjes lijken de heren steeds meer op hun gemak op het podium en mogen we ze muzikaal steeds beter noemen. Zeker als je in ogenschouw neemt dat de voorbereiding wel erg krap was. Een hele mooie manier om het nieuwe theaterseizoen te introduceren.Misschien is er naast de eindejaar voorstelling een tweede traditie geboren in Nistelrode?

Wat kan men verwachten in het nieuwe seizoen?
Nesterlé opent haar nieuwe seizoen op 11 september met rising star Robin Borneman. Muziek uit het heden, maar ook uit het verleden met Rock’-n Roll from Holland en het feelgood concert Central Park- The Story of Simon of Garfunkel.
Nieuw in het Nesterlé aanbod een fantastische Flamenco danseres: Conchita Boon, die al op vele podia stond in Nederland en Spanje en opviel door haar artistieke improvisaties, haar kracht en passie waarmee zij danst.

Tijd voor een avond voetbalpraat? Internationaal topscheidsrechter Bas Nijhuis vertelt heel bevlogen over zijn exceptionele beroep, hoe het is wanneer je een internationale wedstrijd fluit en je door een hele tribune (en natie) wordt uitgejoeld.

Natuurlijk kan men ook dit seizoen genieten van Brabantse artiesten zoals Rob Scheepers,  Gerard van de Maasakker en regionale artiesten zoals Dreamfield.

Bezoekers van D’n Bliekerd konden hun favoriete artiest van komend seizoen aangeven en maken daarmee kans op een vrijkaartje. De winnaars worden deze week bekend gemaakt op de website van Nesterlé.

Op www.nesterle.nl vindt men het gehele programma en kan men kiezen uit  grappig cabaret, ontroerende muziek, meeslepende dans of een inspirerend theatercollege!

De online kaartverkoop gaat op 30 juni van start. Reeds eerder gekochte kaartjes voor verplaatste voorstellingen blijven geldig. Meer informatie over de voorstellingen en het bestellen van tickets vindt men op www.nesterle.nl