Cultureel Centrum Nesterlé

di28.04
Terug

Nesterlé feliciteert Wim Tiimmers met lintje

Vrijdag 24 april vond de jaarlijkse lintjesregen plaats. Vijftien inwoners van de gemeente Bernheze werden benoemd tot Lid of Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Eén van hen was Wim Timmers, secretaris van KBO Nistelrode, tevens lid van de gebruikersraad van Nesterlé. Wij feliciteren Wim van harte met deze terechte blijk van waardering.

Door de maatregelen rondom het coronavirus belde burgemeester Moorman alle gedecoreerden om dit heuglijke nieuws met hen te delen. Op een later moment in het jaar krijgen zij de decoratie opgespeld.

Door de maatregelen rondom het coronavirus belde burgemeester Moorman alle gedecoreerden om dit heuglijke nieuws met hen te delen. Op een later moment in het jaar krijgen zij de decoratie opgespeld.

De heer Wim Timmers uit Nistelrode wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Decorandus zet zich sinds 1974 in voor de samenleving. Zo was hij in de beginjaren bestuurslid van RKSV Prinses Irene, raadslid voor de gemeente Nistelrode, bestuurslid van basisschool ’t Maxend en penningmeester van het parochiebestuur Parochie St. Lambertus. Voor de Wijchense Omroep is hij vier jaar actief geweest als secretaris. Jarenlang was hij mantelzorger. Vanaf 2005 was decorandus secretaris en later voorzitter van de cliëntenraad van verzorgingshuis Stekkerhoek (later Laarstede). Ook maakte hij deel uit van de centrale cliëntenraad BrabantZorg, was hij lid van de financiële commissie van deze raad en lid van de werkgroep fusie Welstaete/ZVOM. Bij parochie St. Lambertus Nistelrode (parochie de Goede Herder) is de heer Timmers voorzitter van de werkgroep Avondwake, lid van de Werkgroep Rouwbegeleiding en assisteert hij als acoliet de pastoor wekelijks bij de viering van de Heilige Mis. Daarnaast is decorandus o.a. secretaris van KBO afdeling Nistelrode en vertegenwoordigt hij de belangen hiervan in het overkoepelend overleg Kring Bernheze. Ook is hij lid van de gebruikersraad van Stichting Cultureel Centrum Nesterlé in Nistelrode.