Cultureel Centrum Nesterlé

za28.04
Terug

LCM zangweek weer van start

LCM staat voor London College of Music. Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement uit Oss een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie.In januari j.l. zijn audities afgenomen door één van de zangcoaches van West End London.  Van 28 april t/m 5  mei  biedt een aantal docenten uit London  een dagprogramma waarin een 50 tal ongeschoolde en reeds geschoolde zangers zich verder kan ontwikkelen.
Het aanbod bestaat uit lessen op eigen zangniveau gedurende een hele week. De cursisten sluiten de week af met een examen voor een commissie van LCM die hiervoor overkomt uit London. Tijdens deze intensieve week wordt er naast zang gewerkt aan interpretatie en dans/beweging. Alles komt samen in een voorstelling op zaterdagavond 5 mei. 


Het is uniek te noemen dat de Osse Theaterschool T’eXtpierement, onder leiding van Astrid Radoes, deze cursus als enige in Nederland aan kan en mag bieden.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.textpierement.nl.

Voor deze gelegenheid maakt  T’eXtpierement tijdens deze zangweek gebruik van alle  zalen van Nesterlé. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het resultaat te komen bekijken tijdens de voorstelling ter afsluiting op zaterdagavond 5 mei. Aanvang  20.00 uur.  Kaartjes verkrijgbaar aan de kassa.