Cultureel Centrum Nesterlé

do27.06
Terug

VOLOP VERASSING & VARIATIE MET CABARETPAKKET

Inmiddels is de kaartverkoop voor de theatervoorstellingen van seizoen 2019-2020  in volle gang. Ook de cabaretliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken bij Nesterlé. Voor de komende periode kunt u weer profiteren van het DRIE-IN-ÉÉN CABARETPAKKET.

Bij online bestelling van onderstaande voorstellingen in één keer, ontvangt u het cabaretpakket voor slechts € 30,00 i.p.v. 37,50:

Met het cabaretpakket wordt het genieten:

Za. 09.11.2019:   Max van den Burg – PAASBEST
In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. In sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes om voorrang. Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar vooral hilarisch!  “Feest der herkenning in een verrassende comedystijl” aldus De Theaterkrant.


Za. 23.11.2019: Mouna Laroussi – SCHIJTZIEK
De choreografe en geestige comédienne Mouna wordt er schijtziek van: angst, argwaan en vreemdelingenhaat. Waarom zou je jezelf vrijwillig opsluiten in een klein benauwd hokje? Dansend, pratend en zingend en af en toe schreeuwend perst ze alle diarree die de multiculturele samenleving er maar eens uit in haar voorstelling SCHIIJTZIEK.

Za. 09.05.2020 Spruijt en Opperman – HEIMWEEËN
‘Wat heeft de jeugd het toch goed’. True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn…  We baden niet alleen in luxe, néé we verdrinken erin. En daarom heimweeën we. Verlangt u net als Carlie en Eva naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden?

Het Nesterlé cabaretpakket is alleen online te bestellen via www.nesterle.nl.