Cultureel Centrum Nesterlé

wo26.08
Terug

"Das Mooi"-prijs voor vrijwilligers van Nesterlé

De 'Das Mooi'-prijs van de lokale partij Progressief Bernheze wordt dit jaar uitgereikt aan de vrijwilligers van Cultureel Centrum Nesterlé in Nistelrode. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan groepen of bewoners die zich inzetten voor de gemeente.

Persbericht klinkt als volgt:

Nistelrode (Bernheze): Progressief Bernheze rijkt haar ‘Das Mooi’ prijs voor speciale leefbaarheidsinitiatieven in de gemeente Bernheze dit jaar uit aan de vrijwilligers van Cultureel Centrum Nesterlé in Nistelrode. Sinds de oplevering in 2013 hebben de vrijwilligers er samen voor gezorgd dat het cultureel centrum een thuisbasis kan zijn voor vele clubs, een vergaderlocatie voor ondernemers en een prachtplek voor een avondje uit. Een dorpshart dat Nistelrode verdient, tegen relatief lage kosten en met veel dorpse gezelligheid.

Fractievoorzitter Cent van den Berg over de winnaar: ‘In de vorige coalitieperiode hebben wij mede kunnen zorgen voor het prachtige nieuwe gebouw. Het was aan de vrijwilligers om van het gebouw het hart van Nistelrode te maken, dat doen ze ontzettend goed en verdient al onze respect‘.

De prijsuitreiking aan de vrijwilligers van Nesterlé is donderdag 3 september om 19:00 in Cultureel Centrum Nesterlé aan de Parkstraat 2 in Nistelrode.

Meer informatie over de ‘Das Mooi’ prijs en haar vorige winnaars is te vinden op de website van Progressief Bernheze: http://progressiefbernheze.nl/dasmooi/