Cultureel Centrum Nesterlé

wo26.07
Terug

Nesterlé neemt afscheid van Arnold en Theo

Tijdens een gezellige lunch in de “Goei Kamer” van Eetcafé ’t Pumpke heeft het bestuur van Nesterlé op donderdag 20 juli 2017 afscheid genomen van twee zeer gewaardeerde vrijwilligers: Arnold Kuijpers en Theo Langenhuijzen.

Voorzitter Jan Schaapsmeerders memoreerde dat Arnold en Theo bijna 4 jaar lang zeer actief zijn geweest in het bestuur en de organisatie van Nesterlé. Arnold als bestuurslid van SCCN en als voorzitter van de evenementen commissie, en Theo als lid van diezelfde commissie.

Samen met Ria van Zeeland, zijn zij de grondleggers van het Nesterlé theaterprogramma dat in september 2017 haar vierde seizoen ingaat. In een steile leercurve, met creativiteit, en met zeer veel toewijding hebben ze bereikt dat er een Brabants getint, gevarieerd programma wordt gepresenteerd dat steeds meer publiek trekt. Van Arnold is de Nesterlé lijfspreuk afkomstig: “Zo dichtbij, kom, geniet & ontmoet!”, en daar geven al heel veel bezoekers gehoor aan! Naast de theatervoorstellingen organiseerden zij ook de al bekende filmvoorstellingen en de Zondagse Muziek middagen.

In Ria heeft Arnold een waardig opvolger als voorzitter van de Evenementen Commissie. Jan beloofde dat het prachtige gedicht van Theo over Nistelrode bij de ingang van de Nesterlé foyer zal blijven hangen!

Namens het SCCN bestuur, de beheerders van Nesterlé en het Dorpshuis, en alle overige Nesterlé vrijwilligers, dankte Jan Arnold en Theo hartelijk voor hun inzet, toewijding en bijdrage: “We zien jullie heel graag, heel vaak terug in Nesterlé en wensen jullie alle goeds voor de toekomst!”