Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Wie is er eigenlijk allemaal welkom in Nistelrode?

Op zaterdag 11 mei openen de deuren van hun ‘HOTEL’ in Nistelrode.  Met de nieuwe voorstelling ‘HOTEL’ heeft Op Sterk Water zichzelf én het genre improcomedy opnieuw uitgevonden.



Als ervaren gastheren luisteren zij nauwkeurig naar de verhalen, de gebruiken en onhebbelijkheden van de plaatselijke bevolking en verwerken die in hun eigen hilarische geïmproviseerde ‘HOTEL’ waar alles kan. Of toch niet?

Ondersteund door een muzikale duizendpoot, interactieve projecties en een magische lift onderzoekt Op Sterk Water het thema van deze tijd: gastvrijheid. Wie is er eigenlijk allemaal welkom in Nistelrode? Op basis van verhalen uit het publiek speelt zich in een prachtig hoteldecor elke avond een volledig nieuw plot af vol grappige intriges en onverwachte wendingen.

Op Sterk Water wordt al jaren gezien als dé toonaangevende en grappigste improcomedygroep van Nederland. De vier veelzijdige theatermakers Daniel Koopmans, Dave Luza, Maarten Voortman en Tim Zeegers bewijzen al meer dan een decennium dat zij de kunst van het improviserend zingen, acteren en vertellen verstaan. De muzikaliteit, humor en snelheid van Op Sterk Water is ongeëvenaard en levert avond na avond unieke, eenmalige en niet te missen voorstellingen op.

Improviseren is veel meer is dan een truc of spelletje.

Van charmante kleine zalen in de dorpen tot de grote theaters in steden, tijdens de al meer dan tweeduizend gespeelde voorstellingen in Nederland en België bewijzen ze dat improviseren veel meer is dan een truc of spelletje. Op Sterk Water speelt per jaar ongeveer tweehonderd voorstellingen in theaters, voor bedrijven, scholen en op de radio. Op aanwijzingen van het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes, elke uitvoering nieuw en origineel.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.nesterle.nl