Cultureel Centrum Nesterlé

di24.10
Terug

Even voorstellen: The Dutch Show Company

Dit jaar gaat de Dutch Show Company voor het eerst de theaters in met THE SOUND OF MUSICAL. Oprichter en bedenker van de show, Anton van Stekelenborg, brengt samen met KARIN DE LAAT VAN KUIJEN, INGRID VAN HOUWELINGEN, REMI DE LAAT, ROBIN McRAY en ELLEN VAN OTTERDIJK liedjes uit een diversiteit van Musicals. Nederlandse musicals, Nederlandstalige musicals en bekende buitenlandse musicals.

De Dutch Show Company brengt al bijna 20 jaar diverse shows door het hele land. Middagshows als De Jantjes, Moeder ik wil bij de revu, Schip Ahoy en De vliegende nonnen worden gebracht i.s.m. diverse busmaatschappijen die mensen van o.a KVO, KBO, Zonnebloem, Zij actief en Vrouwen van nu, ophalen in het hele land en deze mensen een fantastische middag bezorgen incl. lunch of diner op diverse locaties in Nederland.

Zij  maakte haar start in 1999 met diner shows op vaste locaties in Eindhoven en werkte nauw samen met o.a. Center Parcs. Later sloeg de Dutch Show Company haar vleugels uit en toerde met diverse shows door heel Nederland en maakte elke avond tot een feest tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten of andere partijen met hun acts en typetjes. Freek Bartels was toen nog één van de entertainers van de Dutch Show Company.
​
Ongeveer 7 jaar geleden ontstond het idee om doordeweekse middagshows te gaan brengen. Dit begon voorzichtig met DE JANTJES LUNCH SHOW en groeide al gauw uit met een tal van andere middagshows. De Dutch Show Company bestaat uit diverse entertainers met verschillende muzikale achtergronden, zoals Musical, Toneel, Kleinkunst en Theater. Ieder heeft zijn eigen specialiteit.

Dit jaar gaat de Dutch Show Company voor het eerst de theaters in met THE SOUND OF MUSICAL. Oprichter en bedenker van de show, Anton van Stekelenborg, brengt samen met KARIN DE LAAT VAN KUIJEN, INGRID VAN HOUWELINGEN, REMI DE LAAT, ROBIN McRAY en ELLEN VAN OTTERDIJK liedjes uit een diversiteit van Musicals. Nederlandse musicals, Nederlandstalige musicals en bekende buitenlandse musicals. Van mooie luisterliedjes tot aan vrolijke meezingers uit o.a. CATS, THE PHANTOM OF THE OPERA, ELISABETH, THE SOUND OF MUSIC, DE JANTJES, HIJ GELOOFT IN MIJ, SONNEVELD, EVITA, ANNIE, OLIVER en SISTER ACT.

Op zaterdag  25 november in ons theater. Aanvang 20.15 uur . Kaartjes à € 10,00 verkrijgbaar via  www.nesterle.nl