Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Ontdek de nieuwe bestelomgeving van Nesterlé

Achter de schermen werd maandenlang gewerkt aan een nieuw ticket- en nieuwsbrief-systeem. Vooruitlopend op online kaartverkoop die dinsdag a.s. van start gaat stellen we onze gloednieuwe online bestelomgeving voor.

Jouw Nesterlé omgeving
Bij je eerste bestelling via onze website, vragen we je te registreren met mailadres en wachtwoord.
Hiermee zal je op elk moment kunnen inloggen in jouw persoonlijke Nesterlé omgeving om je gegevens te wijzigen, je nieuwsbrief-voorkeuren aan te passen, je order historie te bekijken of om je tickets opnieuw te downloaden.

Ben je reeds bekend in ons reserveringsbestand dan wordt je e-mailadres herkend bij het inloggen. Je hoeft het enkel nog te verifiëren met behulp van een pincode die je krijgt in je mailbox. Vervolgens kan je jouw gegevens aanvullen en een wachtwoord kiezen.

Wil je jouw gegevens verwijderen? Stuur een mail naar ticket@nesterle.nl dan brengen we dit voor je in orde.

Tickets bestellen
Bestel je tickets online. Dat kan heel eenvoudig:
Ga naar www.nesterle.nl;  kies onder ‘Programma’ de gewenste voorstelling en druk op de knop ‘kaarten bestelen’. Volg de instructies op het scherm.

Voor elke voorstelling maak je een nieuwe bestelling.

Om online tickets te bestellen heb je een account nodig, je gegevens zullen worden opgevraagd tijdens het bestelproces. Ben je reeds ingelogd, word je onmiddellijk doorgestuurd naar de betaalsite om je bestelling af te ronden.

Omzetten theaterbon in digitaal tegoed
Ben je in het bezit van een papieren theaterbon, mail naar ticket@nesterle.nl onder vermelding van naam en totaalbedrag. Je ontvangt van ons bericht hoe je tegoed zal worden in een digitaal tegoed in te wisselen bij een volgende bestelling.

Annuleren tickets
Tot 48 uur voor de voorstelling kun je annuleren via ticket@nesterle.nl. Je ontvangt een voucher ter waarde van de ticketprijs. Die kun je online inwisselen bij een volgende voorstelling. Wanneer je als bezoeker ingelogd bent in de ticketshop, kan je bij het bekijken van je order onderaan links kiezen voor "Annuleer tickets". Ben je nog niet ingelogd, log dan eerst in en ga vervolgens via het menu naar "Mijn orders en profiel".

De kaartverkoop van tickets voor seizoen 22/23 start op 26 juli a.s.