Cultureel Centrum Nesterlé

zo23.04
Terug

Nesterlé zet uitsmijter op de kaart.

Hoe wilt u hem?
Met wit of bruin brood? Met ham? Met kaas? Naturel?Of  met gevoel, verbeelding, warmte, fantasie,  geserveerd in een romantisch theater?
Waar andere schouwburgen eind mei de deuren sluiten om tot september  in de vakantiestand  te gaan, pakt cultureel centrum Nesterlé te Nistelrode nog éénmaal groots uit.

Zondag 18 juni gaan de deuren wagenwijd open voor vrije toegang tot talrijke activiteiten in alle ruimten van het cultureel centrum.

’n Kleine greep uit alle talenten, passies en dromen:  er is muziek en dans;  yoga en djembé; haarvlechten en spuitgasten;  historie, heden en toekomst.
Er zijn inspiratierijke workshops en geestdriftige verhalen. Er is een fotowedstrijd  – wie schiet het mooiste Nisseroise plaatje (zie het nieuwsbericht op www.nesterle.nl) - , en een bakwedstrijd – wiens taartrecept zal bakker Van Mook in zijn assortiment opnemen.
Voor de jeugd is er o.a. darten en een gametoernooi met heuse voorronden en finale in de grote zaal.
Valt er eigenlijk iets bij te eten? Jazeker, op het voorterrein zal vanuit een foodtruck de inwendige mens worden versterkt en in de patio kunt u van Indonesisch/Molukse gerechten genieten.
Bij een dergelijk feestmaal op deze, ongetwijfeld, zomerse  zondag hoort natuurlijk ook ’n toetje met swingende muziek van Nisserois talent! 
Het huidige theaterseizoen sluiten we af met deze Uitsmijter en vanaf 16.00 uur verklaren we het komende seizoen 2017/2018 officieel voor geopend.  We hebben onze Slabroekse buurman cabaretier Mark van de Veerdonk bereid gevonden om tegen die tijd het nieuwe programmaboekje ten doop te houden.

Het belooft ’n hilarische, smaakvolle uitsmijter te worden , met peper en zout!