Cultureel Centrum Nesterlé

di22.11
Terug

Een feestje voor het publiek en voor de band

Zaterdag 19 november werd het theater van cc Nesterlé  omgetoverd tot sfeervolle zestigerjaren danszaal boordevol nostalgische muziek van Mustang 66.

Speciaal voor deze avond was de theaterzaal omgebouwd tot  danszaal die helemaal vol zat met liefhebbers van muziek uit de jaren 60,.

Al snel klonken hele bekende melodieën uit die tijd en werd er volop gedanst.  Het publiek bestond duidelijk uit mensen van een leeftijd die verraadt dat ze puber of jongvolwassen waren in de zestiger jaren. Meteen komt dan ook het besef dat het waarschijnlijk zo is dat vele dansparen elkaar hebben leren kennen bij de klanken van deze muziek. Vele liefdes moeten opgebloeid zijn bij deze klanken. Het is dan ook heel bijzonder om deze paren nu op dezelfde muziek maar vele jaren later weer te zien dansen. De genegenheid voor elkaar is te voelen en het lijkt soms alsof ze de tijd weer opnieuw beleven. Vele jaren en vele ervaringen verder. Mooi om te zien hoe de aanwezigen vele nummers letterlijk  mee kunnen zingen.

Mustang 66 bestaat uit mannen die ook uit die tijd komen en onmiddellijk doemt de vergelijking op. Het moet bijna zo zijn dat deze mannen de liefde voor de muziek hebben ontdekt  met deze muziek die er misschien voor gezorgd heeft dat ze muzikant werden En nu vele jaren later staan ze deze muziek weer te spelen. Ook hun genegenheid is te voelen. De avond kon dan ook niet meer stuk en onder de klanken van The Shadows, Roy Orbinson,  Paul Anka en nog vele anderen werd het een mooie , gezellige maar vooral nostalgische avond .Een feestje voor het publiek en de band.