Cultureel Centrum Nesterlé

zo21.10
Terug

4 november belooft een swingende Zondagse Muziek te worden

Op 4 november zal de APM Bigband uit Rosmalen een optreden verzorgen. Een hecht gezelschap bestaande uit 24 muzikanten, met daarbij een zanger en een zangeres.  Al meer dan 25 jaar verzorgt het orkest met veel plezier optredens en feesten in de regio, de rest van Nederland en zelfs al meerdere keren ook ver daarbuiten

Dirigent Jos van Erp zorgt met zijn inbreng er nu al jaren voor dat het niveau naar een hoger plan is getild.

De link met Nistelrode is simpel gelegd, met  zanger Carli Bongers welke destijds nog in De Rauw Hei opgroeide en nu al meer dan 20 jaar één van de leadvocalisten is. Hij zet samen met zangeres Monique van Sambeek uit Veghel en het orkest zijn beste muzikale beentje voor. Overigens startte hij al rond 1972 in een bandje in ons dorp (Flash Out genaamd), wat destijds naast hem ook bestond uit o.a. andere Jos Wouters en Golly Rettob. Optredens toen o.a. in de toenmalige Soos King ( - / LItik), maar ook bijvoorbeeld in De Pul te Uden. De eerste plankenkoorts werd dus al in Nistelrode door hem overwonnen.

De APM Bigband staat garant voor een swingend feestje met nummers van o.a. Carol Emerald, Santana, Herman Brood, Lionel Richy, Simon & Garfunkel  en vele anderen.  Repertoire met niet alleen latin- / funky nummers en bekende James Bond nummers, ook kan men het publiek steeds ontroeren met easy listening (You’ve got a Friend) of Nederlandstalig repertoire.

Kijk voor een impressie maar op www.apmbigband.nl voor een greep uit het repertoire.  Beslist een aanrader om naar dit optreden te komen luisteren.

Tussen 15.00 en 17.00 kunt u vrij binnenlopen en de toegang is GRATIS!