Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Mercy John: probeer alles wat makkelijker te zien!

Met de albums This Ain’t New York en opvolger Let It Go Easy zette John Verhoeven alias Mercy John zichzelf stevig op de americana-kaart van de Lage Landen. Pers en publiek hebben zijn integere liedjes in het hart gesloten. Op 3 oktober speelt hij ze, en vertelt hij de verhalen erachter.

In zijn voorstelling ‘Let It Go Easy’ speelt Mercy John met zijn fantastische band niet alleen de prachtige liedjes van zijn albums, maar vertelt hij ook zijn verhalen achter die liedjes.

Over opgroeien op het platteland, heimwee voortgekomen uit een beschermde jeugd en de ernstige ziekte van zijn jongste kind. Maar boven alles over de kracht van de liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet, een vuur dat diep van binnen brandt. Naast een avond mooie muziek een uniek inkijkje in de man achter de liedjes en hoe het opgroeien in Brabants niemandsland een jongen met muziekdromen heeft beïnvloed.

Een voorstelling om ademloos naar te luisteren, waarbij de tijd eventjes stil zal komen te staan en waarover de bezoeker zeker nog even zal willen napraten.

Tickets voor de voorstelling van 19.30 en 21.30 uur op 3 zaterdag 3 oktober boekt u via www.nesterle.nl.