Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Sjors van der Panne zingt voor Alzheimer Nederland

Sjors van der Panne presenteert op vrijdag 21 september zijn nieuwe lied: Gisteren Bestaat Niet Meer. Op verzoek van Alzheimer Nederland zingt de zanger het op 3 oktober in een speciale televisie-uitzending.


Alzheimer Nederland heeft Sjors van der Panne gevraagd zijn nieuwe lied Gisteren Bestaat Niet Meer te zingen tijdens de speciale televisieshow Herinneringen voor het leven. Deze wordt op woensdag 3 oktober uitgezonden door AVROTROS op NPO1.

Wereld Alzheimer Dag
Gisteren Bestaat Niet Meer is geschreven door Daan Bartels en Ton Snijders en wordt op vrijdag 21 september, Wereld Alzheimer Dag, gepresenteerd. Vanaf die datum is het beschikbaar op iTunes en Spotify. Een deel van de opbrengst gaat naar Alzheimer Nederland.

Sjors: “In mijn vriendenkring maak ik het steeds vaker mee. Vaders en moeders van wie het geheugen hen in de steek laat. De kinderen van die ouders, mijn vrienden, verliezen hoe langer hoe meer de vader of moeder waar ze altijd op gebouwd hebben. Dat raakt mij in die mate, dat ik hen graag wil troosten met een lied.”

Nieuwste single te horen tijdens zijn optreden op zaterdag 6 oktober in ons theater.

Voor Sjors van der Panne is het uitbrengen van nieuw werk tevens de opmaat naar zijn landelijke theatertournee 2018-2019 en het uitbrengen van een nieuw album. Tijdens zijn concerttour zingt Sjors naast Gisteren Bestaat Niet Meer veel nieuw eigen nummers en klassiekers van zijn helden, waaronder Ramses Shaffy en Frank Boeijen. Het is Van der Panne’s derde theatertournee na zijn succesvolle deelname aan The Voice of Holland in 2014.

foto: Stefan van Ruijven