Cultureel Centrum Nesterlé

za20.10
Terug

UNSEXED: sex, drugs & rock ‘n roll van de indoorspeeltuin

Op 1 december speelt cabaretduo OLDENHERMANNS UNSEXED in ons theater een pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna altijd) sexy pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

UNSEXED:

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes rennen Lize van Olden (34) en Anna Hermanns (36) van zandbak naar darkroom en van hockeyveld naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat. Maar altijd in stijl. Vanaf de rand van de zandbak overzien zij hun leven en gaan ze op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Ze doen een krampachtige poging om de façade van een mooi en gelukkig leven in stand te houden. Maar helaas, ook zij moeten geloven aan de vuige, ongemanierde, overspannen en eerlijke kant die achter de zandbakrand schuil gaat. De naakte waarheid, maar dan wel in een designerjurkje.

Over OLDENHERMANNS:

OLDENHERMANNS won als OLDENOSBORN in 2014 het Cameretten Festival. Lize van Olden en Anna Hermanns hebben door hun beeldende, absurde, fysieke spel een geheel eigen stijl ontwikkeld. Het duo leerde elkaar kennen tijdens de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Lize en Anna vonden elkaar in dezelfde nuchtere blik, en fascinatie voor de soms absurde wereld om hen heen. Ze maakten voorstellingen voor de Winterparade (COACH) en het Edinburgh Fringe festival (SCALA). Altijd met pijnlijk herkenbare situaties, gestoorde sketches, absurde personages en wendingen. UNSEXED is na '#Life' hun tweede voorstelling.

“Even grappig als schrijnend. Een heel eigen en veelbelovend nieuw damesduo.” - uit het juryrapport Cameretten 2014

De voorstelling UNSEXED is op 1 december te zien in ons theater. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via onze website.