Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Benieuwd naar het nieuwe theaterprogramma?

Het nieuwe theater programma voor seizoen 2019/2020 is bekend. De correctierondes zijn achter de rug en de brochure wordt vanaf 22 mei huis aan huis verspreid in Bernheze. Hou uw brievenbus in de gaten!!

Kaarten kunnen vanaf 22 mei a.s. online besteld worden!


Zowel bezoekers als artiesten spreken hun waardering uit over de gastvrijheid, de gemoedelijke sfeer,  de gezellige foyer en natuurlijk de vertrouwde bitterbal van Nesterlé.

Het aantal mensen dat  de voorstellingen van Nesterlé inmiddels regelmatig bezoekt, groeit aanzienlijk. Het Nesterlé theater dankt haar groei aan de inzet van een zeer gemotiveerd team van vrijwilligers; er wordt hard gewerkt achter de theaterschermen!

2019/2020 belooft een grandioos seizoen vol verrassing en variatie te worden. Belangrijke afweging bij de programma keuze was dat naast de gevestigde namen ook onbekende en aanstormende talenten bij Nesterlé een podium krijgen. De ervaring leert dat veel bezoekers achteraf blij verrast zijn over het talent van deze artiesten.

Ook aan de kleinsten is gedacht met 2 bijzondere kindervoorstellingen welke in samenwerking met Bibliotheek Bernheze worden georganiseerd.

De online kaartverkoop start op 22 mei.

Nesterlé wenst u een zeer vermakelijk theaterseizoen toe met vele genoeglijke avondjes uit!