Cultureel Centrum Nesterlé

za18.07
Terug

NESTERLÉ MAAKT ZICH OP VOOR NIEUW SEIZOEN

Het zijn bijzondere tijden: het is juli en daar waar normaliter een welverdiende rustperiode voor de deur staat, wordt er nog hard gewerkt achter de theaterschermen.
Wat verlangen we ernaar om ons weer te laten verrassen in het theater. Het lijkt alweer bijna gewoon, maar dat is het natuurlijk niet. We leven in een nieuwe wereld. 


Voor de periode van september t/m december 2020 wordt uitgegaan van de 1,5 meter afstand situatie wat met zich mee brengt dat eerder gemaakte afspraken voor voorstellingen vervallen en worden herzien. Het gebeurt ook dat impresariaten – op basis van onze nieuwe capaciteit (max. 60 bezoekers)– voorstellingen bij Nesterlé annuleren.

Onze hartwerkende evenementencommissie staat dan ook voor de grote uitdaging om – ondanks de (telkens) veranderende omstandigheden - een theaterprogramma 2020-2021 vast te leggen dat voor iedereen toegankelijk en vol verrassing en variatie is.

Het zijn voorstellingen die anders zullen zijn in opzet, maar kwalitatief misschien nog wel beter. Hoe kunt u ons helpen? Het antwoord is simpel: Door te komen, te komen en te komen. Laten we samen van Nesterlé het gezelligste theater van Brabant maken!“

De bekendmaking van ons nieuwe programma laat nog heel even op zich wachten. Vanaf 19 augustus zijn de kaarten te koop via www.nesterle.nl. Noteer deze datum alvast in uw agenda en houd onze website in de gaten!

Namens alle Nesterlé vrijwilligers wensen wij u een hele fijne vakantie!