Cultureel Centrum Nesterlé

do18.05
Terug

Staat uw gebak deze zomer in deze vitrine als “Nisserois Hemels Gebak”?

Bakt u het lekkerste hemelse gebak?
Dan nodigen wij u graag uit om heel Nisseroi  mee te laten proeven en genieten. Schrijf u nu in voor onze taartenbakwedstrijd. 


Op  zondag 18 juni zal Cultureel Centrum Nesterlé tintelen van alle activiteiten onder de vlag van de Nesterlé Uitsmijter.
Een eenvoudig gerecht waarvoor iedereen, wanneer de vaste kok des huizes een snipperdag heeft, weleens aan de bak, lees pan, moet.
Niet echt haute cuisine,  maar daarvoor willen we echte koks uitdagen: U!!

Bakt u het lekkerste hemelse gebak?
Dan nodigen wij u graag uit om heel Nisseroi  mee te laten proeven en genieten.
Deelnemers kunnen zich voor deze taartenbakwedstrijd inschrijven bij Willie de Groot, e-mailadres:  willie.degroot@hetnet.nl (telnr.: 06 39030144) onder vermelding van titel van de taart en naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres van de bakker (m/vr). Recept moet beschikbaar zijn.
Bij maximaal 25 deelnemers sluit de inschrijving.
Wij vragen u om op zondag 18 juni tussen 11.30 en 12.00 uur de taarten naar de biljartzaal van CC Nesterlé te brengen, waarna vanaf 12.00 tot 13.00 uur een deskundige jury, onder leiding van echte bakker Michel van Mook, de baksels gaat beoordelen.
Vanaf 13.00 uur zullen taartpunten voor € 1,50 verkocht worden,  de opbrengst is bestemd voor kinderboerderij de ‘Nissebisjes’.
De eerste prijs van deze ‘Hemelse Gebakwedstrijd’ zal om 16.00 uur in de grote zaal worden bekendgemaakt door het hoofd van de jury en bestaat uit een workshop  ‘worstenbroodjes bakken’ voor 4 personen door Michel van Mook, die bovendien de winnende taart in zijn assortiment zal opnemen.
In de zomer van 2017 zal de winnende taart ook worden verkocht bij het Bakhuys en eetcafé ’t Pumpke.
Grijp deze kans en laat u kronen tot beste taartenbakker van Nisseroi!