Cultureel Centrum Nesterlé

za17.06
Terug

Trotse voorzitter aan het woord

Met trots presenteren wij theaterseizoen 2017/2018.  Hier treft u onze theater-en filmvoorstellingen en de populaire Zondagse Muziekmiddagen. Dit aanbod evenementen is een essentieel onderdeel van het fundament waarop Nesterlé als de 'huiskamer van Nisseroi'kan blijven functioneren. 

Natuurlijk is een aantrekkelijk programma van groot belang. Maar nog véél belangrijker is dat u graag naar Nesterlé komt. Voor een avondje lachen om cabaret, luisteren naar uw favoriete muziek; een boeiende film of een ontspannende muziekmiddag.  

Maar ook voor een ontmoeting en het met elkaar genieten. De foyer blijkt daarvoor een perfecte plek. Een kopje koffie of thee, een borreltje of pilsje en wat later op de avond de inmiddels bekende bitterbal. Daar kun je op wachten! 

Trots zijn we op alle betrokkenen die de uitvoering van ons mooie programma mogelijk maken en er samen voor zorgen dat iedere bezoeker zich in Nesterlé thuis voelt. 

wij nodigen u van harte uit en wensen ut heel veel plezier!  

Jan Schaapsmeerder 
Voorzitter SCCN Nesterlé 

Op woensdag 21 juni valt het programmaboekje bij de lezers van DMBK op de mat.  Geen boekje ontvangen?  Laat het het ons weten, dan leggen wij er eentje voor u klaar!

Ga naar het theaterprogramma en maak uw keuze!