Cultureel Centrum Nesterlé

vr17.02
Terug

Nesterlé feliciteert Efkes Anders met haar 30-jarig jubileum!

De maand april staat voor de leden van toneelvereniging Efkes Anders uit Nistelrode in het teken van het 30-jarig jubileum.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Tussen het repeteren voor de voorstelling door, wordt er gewerkt aan een jubileumdag.

Zo is er op zaterdag 22 april  een reünie. Het wordt gegarandeerd een gezellige avond met veel bij-buurten en herinneringen ophalen. Maar… Efkes Anders zou zichzelf verloochenen als er niet óók te genieten valt van een ‘stukske toneel’!
De huidige spelers van Efkes Anders worden die middag verrast met een geweldig cadeau:  een workshop toneel door niemand minder dan Peter Faber!  Een van Nederlands meest bekende acteurs vertelt, verbeeldt en speelt vol humor wat toneelspelen is en kan zijn! Kunnen we zeker nog wat van leren!  Dankzij een donatie van Stichting Charity Cup Nistelrode heeft Efkes Anders deze topacteur kunnen  uitnodigen!

De jubileummaand april start uiteraard met twee toneelavonden. Efkes Anders speelt op zaterdag 8 en zondag 9 april het stuk ‘ Amateurs!’, een toneelstuk van Wannie de Wijn, bewerkt door regisseuse Maartje van der Meij.  Elf amateurtoneelspelers van Efkes Anders kruipen in de huid van…..amateurtoneelspelers!!  Daarmee krijgt het publiek een kijkje achter de schermen en beleeft mee hoe een en ander gaat voorafgaand aan een voorstelling…..

De kaartverkoop voor ‘Amateurs!’ start op maandag 6 maart. Kaartjes zijn te koop bij:
- C.C Nesterlé  tijdens openingstijden.
- Bloemisterij ‘Ari-Jenne’. Hier graag contant betalen.

‘Efkes Anders’ speelt:  ‘Amateurs!’
Locatie: CC Nesterlé Nistelrode
Entree: €10,00 ( inclusief koffie/thee met iets lekkers).
Aanvang voorstelling: 20.00 uur.