Cultureel Centrum Nesterlé

di16.05
Terug

Digitaal inleveren van foto voor fotowedstrijd ook mogelijk!

Heeft u weleens een mooie foto, kiekje of snapshot  gemaakt van iets Nisserois?  Of bent u van plan dit op korte termijn te doen?
Een belangrijk ingrediënt van de Nesterlé Uitsmijter is de fotowedstrijd.

Breng deze foto - bij voorkeur op A4 formaat in een envelop naar cultureel centrum Nesterlé te brengen, voorzien van 2 stickers met daarop de persoonsgegevens van de inzender en de titel van de foto.  Eén sticker dient op de envelop te worden geplakt en de tweede is bestemd voor op de achterkant van de foto.

Lever je je foto liever digitaal in?  Dat kan ook!  Stuur deze z.s.m. in via  info@nesterle.nl.  
De organisatie voorziet ingezonden foto's van foamlaag en zal deze op A4 tentoonstellen in de gele gang van Nesterlé, waarna een deskundige jury het ingezonden fotomateriaal beoordeelt.

De uitslag daarvan gaat in de kluis en zal op zondag 18 juni officieel bekend worden gemaakt door, niemand minder, dan Mark van de Veerdonk.

Vanaf 4 juni zijn in Nesterlé de opnames te aanschouwen van deze Nisseroise plaatjes, gezichten, gebouwen, cultuur of natuur. Op 18 juni, de dag van de  Nesterlé Uitsmijter, mogen de bezoekers ook nog aangeven aan welke foto zij de publieksprijs toekennen.
Na 18 juni komt uw foto weer retour, geplakt op A-4 formaat en voorzien van haakjes, om uw eigen interieur te verfraaien met een mooi plaatje.

Hoofdprijs?  Twee entreekaartjes voor de oudejaarsconference op 29 december in Nesterlé en uiteraard de eeuwige roem.

Wilt u meer weten over deze fotowedstrijd? Bel of mail gerust naar Willie de Groot : Willie.degroot@hetnet.nl  - 06 39030144