Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

De power die Sjors geeft, is magnifique!

Vanavond mocht ik voor het eerst Sjors van der Panne live aanschouwen in theater Nesterlé.
Kende hem natuurlijk van 10 jaar geleden toen hij doorbrak door "the Voice" en ja een goede stem heeft hij zeker!

Hij begon zijn show met de uitspraak: "ik beloof jullie dat jullie vanavond allemaal met een glimlach naar bed gaan"

Sjors zingt zijn eigen bewerkingen van Franse chansons; een Frans Nederlandse muzikale avond met een lach en met ook een echte traan van Sjors zelf als hij praat over hoe de tolerantie van Nederlanders de afgelopen 20 jaar echt afzwakt. De gevoelens die hij heeft klinken door in zijn muziek. De vrouw die achter me zat in het publiek genoot met volle teugen van hem; ze deed enthousiast mee en je hoorde haar uitspraken doen "heerlijk", "geweldig", "wow" en "mmmm".
Heb op mijn manier zeker genoten van Sjors alleen iets ingetogener dan mijn achterbuurvrouw ;misschien moet ik dan toch meer de zon binnen in mijn hart laten... ("let the sunshine in) waar hij zijn show spetterend mee afsloot!

En ga ik met een glimlach naar bed? Jazeker; vooral als ik denk aan zijn gezicht; wat een blije en sympathieke man is Sjors; alleen daar word je al vrolijk van! 

En de power die hij geeft als hij in het frans zingt "c'est magnifique!" ja, als ik daaraan terugdenk dan komt er spontaan een lach op mijn gezicht.

Cindy Majoie