Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Corona-update 14 oktober

Het is het weer schakelen! 
Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus, mogen wij (weer) maximaal 30 bezoekers per theater- en filmvoorstelling verwelkomen. Dit geldt ook voor overige bijeenkomsten in onze theaterzaal.





Vanaf vandaag zullen wij voorlopig géén alcoholische dranken verkopen na 20.00 uur. Nesterlé is verplicht om haar deuren om 22.00 uur te sluiten. Om onze bezoekers toch een gezellige avond uit te bieden, vinden onze voorstellingen in een huiskamersetting plaats waarbij u uw drankje kunt meenemen in de zaal.

Dringend advies: draag een mondkapje bij binnenkomst
In heel Nederland geldt een dringend advies om mondkapjes te dragen in winkels en andere publiek-toegankelijke ruimten zoals musea, parkeergarages, bibliotheken, theaters en concertzalen.
Wij verzoeken je dringend om ook bij binnenkomst van ons centrum een mondkapje te dragen. Dit geldt ook wanneer je je verplaatst binnen Nesterlé. Tijdens de voorstelling, als je op je stoel zit, mag je het mondkapje afdoen. Ook al onze medewerkers dragen een mondkapje. Wij hopen op begrip voor deze aanvullende maatregel!