Cultureel Centrum Nesterlé

do14.03
Terug

Finalisten Camerettenfestival on tour

Het Cameretten Festival! Als je daar als cabaretier uiteindelijk tot de eerste drie behoort, ligt er in de regel een grote toekomst op je te wachten. Kijk naar Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Daniél Arends en recent Kiki Schippers. De finalisten van het Cameretten festival 2018 staan te trappelen om ons publiek op 30 maart a.s. een hilarische avond te bezorgen. Wij stellen ze graag aan u voor:


CHRIS VERLAAN met  “Man in de Maak”
Chris weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren. Maar met gitaar en een zaal vol publiek is hij op zijn vrolijkst. Vreemde liedjes, een hoofd vol gepieker en dozen onverkoopbare cd’s. Hij is van alle markten thuis.

WATERKONIJNEN  met  “Uit Het Leven Gegrepen”
Je bent niet welkom in je eigen straat, je schoolgenoten zijn nogal ‘gek’ en je groeit op in een gezin waar de vader geen liefde uit en de moeder analfabeet is. Een voorstelling met persoonlijke en kwetsbare verhalen Uit het Leven gegrepen.

HASSAN EL RAHAUI: met “Reset”
Een kijkje in een leven vol overcompensatie en zijn ongezonde drang naar begrip. Krijgt hij het voor elkaar om zijn rust te vinden? Of schiet hij in de gebruikelijke overcompensatie om de harten van de zaal te winnen?

Wil je een avondje keihard lachen met deze aanstormende cabarettalenten?  Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.nesterle.nl