Cultureel Centrum Nesterlé

do14.02
Terug

Koor Jaïr tijdens Zondagse Muziek (17 maart) bij Nesterlé

Elke Zondagse Muziek is anders!  Van rock tot klassiek ..  een groot koor of alleen een pianist .. het is allemaal mogelijk!  Tijdens de volgende zondagse muziek zal o.a. voor u optreden: Koor Jaïr.

Koor Jaïr stelt zich aan u voor:

Ons koor is ruim 50 jaar geleden opgericht als tienerkoor, maar dat is het al lang niet meer. Wel brengen we nog steeds eigentijdse muziek ten gehore.

Ons repertoire bevat o.a. songs van Abba, the Beatles, Boudewijn de Groot, Ilse de Lange, U2, Sting, Leonard Cohen, maar ook liedjes uit musicals als Pocahontas en The Lion King.

Ons koor is genoemd naar een Braziliaanse jongen, die deel uit maakte van een onderwijsproject waar we destijds geld voor inzamelden.

Ons koor heeft 25 leden ( waarvan er twee oorspronkelijk uit Nistelrode komen,
Maria Rankenberg- van den Heuvel en Maria Janssen - van den Akker) met sopranen, alten, tenoren en bassen en wordt begeleid door een combo, bestaande uit piano, drums en dwarsfluit.
Het koor staat onder leiding van Ilse Lunenburg en wordt tijdens de Zondagse Muziek op deze Zondagse muziekmiddag begeleid door Michel van Rijn, piano en Dion van Lankveld, drums.

We hopen u te ontmoeten op zondag 17 maart!