Cultureel Centrum Nesterlé

wo13.11
Terug

“Jullie gaan zelf de hoofdrol spelen in het avontuur…”

Wat als een boek echt tot leven komt? “Zet je onzichtbare Fantasy Reality helm op en doe het riempje vast.” Daan Draait brengt je met zijn voorstelling Lieve Lieven naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Zondag 10 november was Daan met zijn feestelijke mee-doe-voorstelling voor kinderen en hun ouders te gast bij Nesterlé.


Open het boek, stap in de fantasie en beleef het leesavontuur waarin iedereen zelf de hoofdrolspeler is. “Maak je klaar voor een noodlanding met onze raket! Iemand ruimtestof-intolerant? Trek jouw ruimtepak maar voor de zekerheid aan. Hoe ziet dat van jou eruit? Mijne is gemaakt van blikjes…”
Lieve Lieven is een interactief avontuur over vriendschap van A tot Z. Via speciale Silent Disco koptelefoons beleven en spelen kinderen samen een verhaal over vriendschap en een reis door de taal. Opgeslokt in een avontuur waar zij zelf aan meedoen. Niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders vonden het erg leuk om de hoofdrol te spelen.

Daan maakt al jaren voorstellingen op theaterfestival de Parade en is specialist in het maken van Silent Disco voorstellingen waarin hij muziek, interactief theater en vertelkunst samenbrengt. Een aanrader!

Met dank aan:  

huisrecensent Noortje Peek
fotograaf Ad Ploegmakers