Cultureel Centrum Nesterlé

do13.06
Terug

NIEUWE ONTWIKKELINGEN IN NISTELRODE

Dinsdag 25 juni nodigt Dorpsraad Nistelrode uit voor een bijeenkomst met als onderwerp ‘Nieuwe ontwikkelingen in Nistelrode’. Daar lichten zij een aantal projecten toe waar zij voor en met u aan werken. U bent van harte welkom om mee te praten, suggesties te doen en vragen te stellen.

Zoals de Centrumvisie inclusief een tweede supermarkt, de balans tussen recreatie en natuur in De Maashorst en Samen Nistelrode, een platform voor de onderlinge verbinding in het lokale Sociaal Domein.

Een ondernemer vertelt over de herinrichting van de Brouwershoeve locatie. De wethouder geeft ons inzicht in de nieuwe sociaal domein strategie en Ons Welzijn nodigt Nistelrode uit mee te denken voor de opzet van een nieuw preventieplan. Daarna gaat men met elkaar in gesprek; om te horen waaraan de dorpsraad aandacht mag besteden. Dat ziet er dan zo uit:

Programma
19.30u Welkom
19.40u Stand van zaken
• Nieuwe sociaal domein strategie, wethouder Rein van Moorselaar
• Centrumvisie, Arie Kemps
• Brouwershoeve, Joey van Niftrik
• Maashorst: toekomstvisie & veiligheid recreanten, Maarte Nuyen
• Samen Nistelrode, Victor Amukwaman
• Preventieplan Nistelrode, Arnold Hazendonk
21.00u Brainstorm: waaraan mag de dorpsraad aandacht besteden?
21.50u Afsluiting & drankje

U bent van harte welkom om mee te praten, suggesties te doen en vragen te stellen. De zaal is open om 19.00 uur (inloop). De bijeenkomst begint om 19:30 uur. Er wordt een kopje koffie of thee geserveerd met een drankje na afloop.

Er wordt uitgezien naar uw komst!!