Cultureel Centrum Nesterlé

vr13.03
Terug

Update 13 maart - Maatregelen genomen i.v.m. Corona virus

Hoe gaat Nesterlé om met het coronavirus? Nesterlé volgt de richtlijnen van de overheid. Om de verspreiding van het coronavirus in te dammen mogen evenementen boven de 100 bezoekers niet doorgaan. Door deze maatregel zijn wij genoodzaakt onze voorstellingen en groepsbijeenkomsten tot en met 31 maart te annuleren. 

We proberen de voorstellingen te verplaatsen. Hou de Nesterlé website (www.nesterle.nl) in de gaten voor verdere updates.

De komende weken bekijken we per voorstelling of verplaatsing mogelijk is. U ontvangt hierover persoonlijk bericht. Als het echt niet lukt om een voorstelling te verplaatsen, dan krijgt u vanzelfsprekend bericht over de verdere afhandeling van de kaarten. Het kan wat langer duren dan u van ons bent gewend. We bedanken u nu alvast voor uw geduld en begrip.

Afwijkende openingstijden van 13 t/m 31 maart:

· Bibliotheek: gesloten van 13 t/m 31 maart.

· Individuele muzieklessen van Fanfare Sint Lambertus gaan door.

· Foyer Nesterlé: gesloten van 13 t/m 31 maart

· Kaartverkoop: via de website van Nesterlé blijft mogelijk

· Kantoor blijft bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur (via info@nesterle.nl)

Update over de voorstellingen van 13 t/m 31 maart:

· 12 maart – film The Biggest Little Farm krijgt vervangende datum

· 19 maart – Guido Weijers, we onderzoeken of verplaatsen naar een nieuwe datum lukt. Kaartkopers krijgen per mail bericht. Gekochte kaarten blijven geldig.

· 21 maart – Vocal Group KLIK: ‘Revue Theater Pauper’, kaartkopers ontvangen een mail van het gezelschap over de nieuwe voorstellingsdatum.

· 22 maart – Nisseroi eert Ad de Laat wordt verplaatst naar na de zomervakantie. Datum volgt.

· 26 maart – film Once upon a time in Hollywood: vervangende datum volgt.

· 28 en 29 maart – Vocal Group Crescens, voorstellingen worden verplaatst naar een andere datum in 2020. Hou hun website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Nesterlé blijft de richtlijnen volgen van de overheid. Zodra we meer weten over de situatie na 1 april informeren we u meteen. Op de website van het RIVM vindt u meer informatie.