Cultureel Centrum Nesterlé

wo11.03
Terug

Hoe gaat Nesterlé om met het Coronavirus?

Als u zich niet goed voelt (vaak hoesten, niezen, koorts), vragen we u thuis te blijven. Het is belangrijk dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt. Niet gezellig, zeker niet Brabants maar toch: geef nu geen hand. Was regelmatig uw handen en gebruik papieren zakdoekjes.Geplande voorstellingen

Alle voorstellingen gaan vooralsnog door. We volgen de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en Gemeente Bernheze met betrekking tot het coronavirus.

We zien geen noodzaak om voorstellingen te annuleren. We instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne en voorzien medewerkers, gasten en bezoekende gezelschappen en artiesten van hygiënische handzeep. Het bestuur staat in nauw contact met de gemeente. Mochten de aanwijzingen onverhoopt veranderen, dan worden tijdig passende maatregelen getroffen.

Update 11 maart

Op 10 maart heeft het RIVM besloten om in Brabant alle grote evenementen, boven de 1.000 personen, af te gelasten. Dit heeft geen invloed op de voorstellingen of films bij Nesterlé. Het eerdere advies van het RIVM – blijf thuis bij milde gezondheidsklachten - blijft van kracht. Reden voor de oproep is dat bij veel besmettingsgevallen in Brabant de bron nog onduidelijk is. Onder milde gezondheidsklachten verstaat het RIVM vaak hoesten en neusverkoudheid, al dan niet met koorts.

Bedankt voor uw medewerking.

Bestuur van Cultureel Centrum