Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Jan Heijmans neemt afscheid als voorzitter van KBO Nistelrode

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van KBO Nistelrode op maandagmiddag 10 februari 2020, heeft Jan Heijmans afscheid genomen als voorzitter van het KBO bestuur en daar willen we graag even bij stilstaan.



We hebben Jan leren kennen vanaf de start van jouw voorzitterschap als deelnemer aan de Gebruikersraad van Stichting Cultureel Centrum Nesterlé (SCCN). We zaten toen nog in de politieke besluitvormingsfase van het project. Na de positieve financieringsbeslissing van de Gemeenteraad Bernheze, heeft Jan vervolgens de bouw- en inrichtingsfase actief meegemaakt. En in de afgelopen bijna 7 jaren dat Nesterlé operationeel is, hebben we Jan en de leden van KBO Nistelrode als grootverbruiker van Nesterlé zeer vaak mogen verwelkomen in de “Huiskamer van Nisseroi”.

Namens al onze Nesterlé vrijwilligers, bedanken wij Jan van harte voor de uitermate plezierige contacten, zijn duidelijke bijdrage, en de zeer constructieve samenwerking tijdens zijn voorzitterschap van KBO Nistelrode. We wensen hem alle goeds voor de toekomst en we hopen hem nog zeer vaak in Nesterlé te mogen verwelkomen!

Jan Schaapsmeerders 
Voorzitter SCCN