Cultureel Centrum Nesterlé

vr9.12
Terug

Cor Swanenberg over Nesterlé

Wat Nesterlé betreft, kan ik alleen maar lof tuiten. Het is een bijzonder aangenaam en knus theater en wij hebben er bijzonder goede herinneringen aan. Dat komt natuurlijk ook door de mensen die de avond organiseren. 

We zijn gewend dat het in Nisseroi uitverkocht is net als bij onze vorige voorstelling van Humor op z'n Brabants en de Ad de Laat herdenking. Eigenlijk willen we dat zo houden. Laat ons maar afspreken dat we niet voor minder mensen optreden. Zeker niet, nu we van een behoorlijk aantal mensen gehoord hebben dat ze er de vorige keren graag bij geweest waren, maar het was uitverkocht....

Wij hebben natuurlijk een zwak voor het land van Ad de Laat. Met hem hebben we veel mogen samenwerken. Hij is de man die met zijn broer Willem de mooiste dialectliedjes van Brabant gemaakt heeft en wij gaan er zeker een aantal van hem uitvoeren als welverdiende hommage. Waarbij gezegd zij dat wij de oorspronkelijke kwaliteit nooit kunnen evenaren, maar we doen daarvoor zeker wel ons uiterste best.

Dus mensen, zorg dat je als de kippen bij bent, zodat je deze keer niet achter het net vist!