Cultureel Centrum Nesterlé

wo8.06
Terug

Trotse voorzitter aan het woord

Marcel Buuts van Drukkerij Buuts, verantwoordelijk voor vormgeving en druk,  overhandigde het eerste exemplaar van onze programma brochure aan de voorzitter Jan Schaapsmeerders.  Op 8 juni valt deze brochure bij de inwoners van Bernheze in de bus. 

Een trotse voorzitter aan het woord:

De voorzitter aan het woord: 

Met trots presenteren wij het theaterprogramma voor seizoen 2016/2017. Ik ben trots op Nesterlé nu het steeds meer wordt wat wij hoopten dat het zou zijn:  "de huiskamer van Nisseroi". Trots ook op alle betrokkenen: de beheerders, vrijwilligers, leden evenementencommissie en het bestuur, die er samen voor zorgen dat iedere bezoeker zich thuis voelt.  

Natuurlijk is een aantrekkelijk aanbod van evenementen van groot belang. Maar nog véél belangrijker is dat men graag naar Nesterlé komt. Voor een avondje lachen om cabaret; voor een interessante lezing ; voor een viering met de eigen lievelingsmuziek. En... misschien nog wel het meest: voor de ontmoeting. De foyer blijkt daarvoor een perfecte plek. Een kopje koffie, een borreltje of pislje en wat later op de avond de, inmiddels bekende, bitterbal. Daar kun je op wachten! 

De evenementencommissie heeft voor seizoen 2016/2017 een mooi evenwichtig programma samengesteld. Ik nodig u van harte uit!!

Jan Schaapsmeerders, voorzitter.