Cultureel Centrum Nesterlé

zo7.04
Terug

Kaartverkoop extra voorstelling Teenbeat is van start!

De film Teenbeat is populair. De eerder geplande films in december en op 6 april waren binnen enkele dagen uitverkocht. 

Inmiddels is er al weer een nieuwe voorstelling gepland bij Nesterlé en wel op vrijdag 22 november. De belangstelling is nog steeds overweldigend. Blijkbaar herkennen zich veel mensen in het verhaal dat door het tweede deel van de jaren '60 voert. De tijd van brommers, dancings, 'moeilijke ouders' en opstandige jeugd.De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband 'The Supertones' gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo'n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs. Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp. Na 50 vertoningen zijn er al meer dan 10000 bezoekers naar deze film komen kijken.

Haal snel kaartjes bij de kassa (of bestel deze via info@nesterle.nl zodat u ook kunt genieten en mee kunt praten over deze unieke productie. De voorstelling begint om 19.30 uur en de kaarten kosten €5,00.