Cultureel Centrum Nesterlé

vr6.10
Terug

Raboclubkascampagne bijna van start

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt de Rabobank verenigingen en stichtingen in hun werkgebied. De deelnemende verenigingen en stichtingen hebben allemaal een project waar zij geld voor nodig hebben. Daarom verdelen zij samen met hun leden een bedrag van € 300.000,- over deze verenigingen en stichtingen. 

Alle leden van Rabobank Oss Bernheze mogen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne namelijk hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging/stichting.
De bijdrage die een vereniging of stichting krijgt hangt af van het aantal stemmen dat onze leden aan hen geven. De € 300.000,- wordt over de deelnemende verenigingen en stichtingen verdeeld aan de hand van het aantal stemmen dat zij hebben.

Stemmen:

Een dezer dagen ontvangen leden een stemkaart op de mat. Hier staat een persoonlijke stemcode op waarmee je online jouw stem kunt uitbrengen op verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. De stemperiode duurt van 9 oktober tot en met 23 oktober.
Ieder lid mag in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarvan twee keer op dezelfde vereniging of stichting. Dus hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage een vereniging of stichting krijgt.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/ossbernheze.