Cultureel Centrum Nesterlé

za5.10
Terug

VOLOP VERASSING & VARIATIE MET CABARETPAKKET

U bent er op tijd bij! Boek nu het DRIE-IN-ÉÉN CABARETPAKKET en profiteer van € 2,50 korting op drie cabaretvoorstellingen. Voor slechts 30 euro volop verrassing en variatie!  De eerste voorstelling van dit arrangement is 'Paasbest' van Max van den Burg op zaterdag 9 november. Voor meer informatie ga snel naar www.nesterle.nl.Drie keer keihard lachen met het Nesterlé Cabaretpakket*:

Za. 09.11.2019:   Max van den Burg – PAASBEST
In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. In sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes om voorrang. Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar vooral hilarisch!  “Feest der herkenning in een verrassende comedystijl” aldus De Theaterkrant.

Za. 23.11.2019: Mouna Laroussi – SCHIJTZIEK
De choreografe en geestige comédienne Mouna wordt er schijtziek van: angst, argwaan en vreemdelingenhaat. Waarom zou je jezelf vrijwillig opsluiten in een klein benauwd hokje? Dansend, pratend en zingend en af en toe schreeuwend perst ze alle diarree die de multiculturele samenleving voortbrengt er maar eens uit in haar voorstelling SCHIIJTZIEK.

Za. 09.05.2020 Spruijt en Opperman – HEIMWEEËN
‘Wat heeft de jeugd het toch goed’. True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn…  We baden niet alleen in luxe, néé we verdrinken erin. En daarom heimweeën we. Verlangt u net als Carlie en Eva naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden?

Te bestellen via www.nesterle.nl voor de prijs van slechts 30 euro.
Let op: Het Nesterlé cabaretpakket is niet geldig in combinatie met Diner+theaterarrangement.