Cultureel Centrum Nesterlé

di5.06
Terug

Nesterlé pakt weer uit in seizoen 2018/2019

Het nieuwe programma 2018 / 2019 voor de theaterzaal van Nesterlé is klaar!  In seizoen 2017 / 2018 is het vaak ‘volle bak’ geweest in de theaterzaal van Nesterlé.  Het is overduidelijk dat Nistelrode en omgeving de weg naar het Cultureel Centrum weet te vinden. Nesterlé biedt gewoonweg voor elk wat wils: voorstellingen, evenementen en films. En… na afloop is het gezellig “nabuurten”.

Aan de vooravond van het eerste lustrum, mag dan ook de conclusie zijn: ‘Het gaat goed met Nesterlé!’


Dat geeft moed en motivatie om met enthousiasme een nieuw, aantrekkelijk aanbod te presenteren  voor seizoen 2018 / 2019. Inmiddels zijn de gesprekken met artiesten en impresariaten afgerond en de onderhandelingen over voorwaarden afgesloten, de laatste hand wordt gelegd aan het programma boekje en de posters zijn besteld. Tijd om u op de hoogte te brengen van het moois wat Nesterlé in petto heeft.

Een nieuw genre komend seizoen is een poppentheater voor jonge kinderen én – een heel bijzonder evenement!- een familievoorstelling door niemand minder dan Frank Groothof  (bekend van Sesamstraat).

RIJZENDE STERREN EN GROTE NAMEN 
Uit voorgaande jaren is gebleken dat veel bezoekers genieten van een avond lachen. Als het even kan met artiesten van Brabantse bodem. Die liefhebbers komen beslist aan hun trekken:  Mark van de Veerdonk speelt weer een thuiswedstrijd in Nistelrode! Maar ook niet te versmaden zijn onder andere ‘De mannen van Achterom’, ‘Niet schieten!’ en het improvisatiecabaret van ‘Op sterk water’.  Bekende namen in de cabaretwereld. 
Rijzende sterren en eigenlijk al grote namen in de muziek  zijn Robin Borneman en Sjors van der Panne.  En….op dit gebied mag ook Joris Linssen met zijn band Caramba zeker niet vergeten worden! Wat dacht u dáárvan?!

Het seizoen opent met een oer-Nisseroise avond: K5½ brengt een hele avond nummers van hun Rock ’n Roll-helden!  En omdat het de eerste voorstelling is van het eerste lustrum maakt Nesterlé hier een bijzondere avond van met extra acts en aankleding.
Tradities zijn er om in ere te houden:  de Zondagse Muziek blijft uiteraard, evenals de Oudejaarsavond!

U vindt het hele aanbod in het programmaboekje en op onze website www.nesterle.nl.

Nesterlé, zo dichtbij. Kom, geniet en ontmoet!

Bestuur
Cultureel Centrum Nesterlé