Cultureel Centrum Nesterlé

di4.08
Terug

Welke films kunt u verwachten?

Onze filmcommissie heeft weer een aantal bijzondere films voor u in petto voor seizoen 2020-2021.

Tt/m december 2020 wordt uitgegaan van de 1,5 meter afstand waardoor wij tijdens de filmavond plaats kunnen bieden aan 60 filmliefhebbers. Reservering vooraf is noodzakelijk! Tickets voor de eerstvolgende filmavond zijn telkens vanaf de 1e van de maand te reserveren via ticket@nesterle.nl.


Reserveer alvast in uw filmagenda: 

24.09 - KAPSALON ROMY

KAPSALON ROMY vertelt het verhaal van kleindochter Romy, die elke dag naar oppas-oma Stine moet omdat haar pas gescheiden moeder Margot moet werken. Oma werkt nog steeds als kapster maar worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid.

29.10- DE BEENTJES VAN ST. HILDEGARD

Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de overzorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoe lang kan hij zijn vrouw ontvluchten?

26.11 - PARASITE

Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in geldnood. Ze leven in een krappe en duistere woning zonder toegang tot wifi. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen zodat zoon Ki-woo de privéleraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn gezinsleden aan een baan te helpen. Wanneer het plan lijkt te slagen, volgt een verrassing

Meer weten over de komende films?  Meld je aan voor onze filmmail!