Cultureel Centrum Nesterlé

di3.10
Terug

Aanbod tijdens Zondagse Muziek op 22 oktober weer zeer divers

Loop tussen 15.00 en 17.00 uur gezellig bij ons binnen en geniet van bijzondere optredens van THE CLICK en KORAAL in een gemoedelijke, ongedwongen sfeer. De toegang is gratis!


De eerste band die optreedt tijdens Zondagse Muziek is The Click; een band uit Heesch, die niets liever doet dan muziek maken. Ze zijn niet in een hokje te stoppen of hebben voorkeur voor een bepaalde muziekstijl. Ze maken er een sport van om zoveel mogelijk muziekstijlen en instrumenten te gebruiken.
Variaties van dwarsfluit tot accordeon, van mandoline tot banjo & dobro, van tenorsax tot rythmgitaar. Dit alles zonder drumstel. Er is bewust gekozen om in de plaats daarvan percussie te gebruiken.

Tevens op het muzikaal podium verschijnt deze middag koor KORAAL.

Van een klein enthousiast groepje (1985) is het koor uitgegroeid tot een volwaardig popkoor van 35 leden.Het koor wordt begeleid door een live-band. In eerste instantie piano, later ook gitaar. De huidige vier-koppige band speelt basgitaar, gitaar, dwarsfluit, saxofoon en keyboard.

Het repertoire van het koor is vrij divers, maar is vooral popmuziek uit de 70er en 80er jaren tot heden. Alles wordt meerstemmig gezongen. Waarbij de arrangementen gedurende al die jaren veelal van de eigen dirigenten kwamen.