Cultureel Centrum Nesterlé

za3.06
Terug

Vrijwilligers en nieuwe bestuursleden gezocht

Een team van meer dan 35 collega’s - zet zich met toewijding en plezier in om het onze gasten naar de zin te maken. Om het succes van Nesterlé ook in de toekomst te garanderen, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden die geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren aan sociaal-culturele activiteiten en de organisatie daarvan. In overleg, worden vrijwilligers ingedeeld voor begeleiding van activiteiten in lijn met hun persoonlijke interesse en beschikbaarheid. Dit gebeurt onder dagelijkse leiding van de beheerders. We nodigen potentiele nieuwe vrijwilligers uit om zich te melden via beheerder@nesterle.nl.
Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor alle beleidsaspecten, de daaruit voortvloeiende operationele procedures en de bijbehorende financiële aspecten. De taakverdeling wordt in goed onderling overleg vastgesteld op basis van interesse en ervaringen. Geïnteresseerden kunnen zich per email aanmelden via jan@nesterle.nl.

Tijdens de Nesterlé Uitsmijter op zondag 18 juni 2017 (zie ook www.nesterle.nl) geven wij je gewenst meer mondelinge informatie. Van harte welkom!

Jan Schaapsmeerders – voorzitter van SCCN