Cultureel Centrum Nesterlé

di1.03
Terug

Efkes Anders bijna klaar voor haar jaarlijkse voorstelling

Efkes Anders repeteert wekelijks bij Nesterlé met als hoogtepunt: 2 avonden een voorstelling voor een volle zaal.  Het is bijna weer zover:  Efkes Anders speelt op 9 en 10 april "Lang en Gelukkig". 

‘Lang en gelukkig’ is een klassieker onder de toneelstukken. Don Duys schreef het stuk in 2007 voor het professionele RO-theater en sindsdien is het al heel wat keren opgevoerd. En dat is niet vreemd want deze voorstelling is een feestje! Het publiek wordt getrakteerd op een komische combinatie van o.a. Roodkapje en Assepoester. Maar niets is wat het lijkt, want wie denkt de beide sprookjes te kennen, zal gegarandeerd verrast worden! Zo heeft Roodkapje een zwak voor de Boze Wolf die zich gediscrimineerd voelt en steevast wordt weggezet als een onbetrouwbare gast. De twee stiefzussen Paris en Hilton gedragen zich als onuitstaanbare, verwende nesten en de Prins van Oranje Nassaukade blijkt vooral te worstelen met een identiteitscrisis. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal. Dàt dan weer wel!

Hoewel ‘Lang en gelukkig’ gebaseerd is op oeroude sprookjesverhalen, is de inhoud op een luchtige manier, confronterend modern….
Regisseuse Anneke van den Heuvel heeft – evenals voorgaande jaren- gezocht naar schitterende, passende muziekfragmenten en ook dans vormt weer een onderdeel.
Kortom, Efkes Anders gaat zorgen voor een hilarische voorstelling waarvoor zij iedereen van harte uitnodigt op:
Zaterdag 9 april en zondag 10 april

Kaartjes zijn te koop vanaf 1 maart bij Bloemsierkunst ‘Ari-Jenne’ en Cc Nesterlé