Cultureel Centrum Nesterlé

do26.11
Terug

Het boeken van tickets voor voorstellingen t/m december

Uiteraard volgt Nesterlé de voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine huiskamersetting en aangepaste zaalcapaciteit (max. 30 personen). Nadere praktische informatie ontvangt u in de servicemail die u enkele dagen voorafgaand aan de voorstelling verzonden wordt.


Helaas dient onze horeca gesloten te blijven en is het toegestaan om  uw eigen (non-alcoholisch) drankje mee te nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen.

Aanvangstijden & toegewezen zitplaats
In verband met de aangepaste zaalbezetting, spelen onze voorstellingen twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze kan afwijken van de tijden die u wellicht van ons gewend bent. Tevens zijn sommige voorstellingen om diezelfde reden iets ingekort.
Op uw tickets staat een rij- of stoelnummer, deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Heeft u vragen over het boeken van tickets of wenst u een theaterbon in te leveren? Stuur een mail naar ticket@nesterle.nl.