Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

30 september filmavond

Donderdag 30 september gaat het Nesterlé filmseizoen van start. De naam van de film mogen we vanwege licentierestricties helaas niet verklappen. Deze film werd in Cannes beloond met de Gouden Palm én een Oscarnominatie voor Beste Internationale Film. Het is een prachtig verhaal over familierelaties, de overlevingsinstincten van mensen die in armoede leven en de Japanse samenleving.


Osamu en zijn zoon Shota stelen regelmatig uit winkels en komen op een dag de jonge Yuri tegen, die in het gure weer buiten moet overleven. Osamu's vrouw Nobuyo aarzelt aanvankelijk om het meisje in hun midden op te nemen, maar bindt uiteindelijk in. Ondanks dat het gezin het financieel niet breed heeft en zich daarom richt op winkeldiefstallen, lijken ze samen een gelukkig leven te hebben. Dit verandert wanneer een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen doet blootleggen.

Aanvang: 20.15 uur - Tickets à € 5,00 zijn te koop aan de kassa vanaf 19.30 uur. Reserveren is niet nodig, een coronatoegangsbewijs wel! 

Wil je vooraf weten welke film wij draaien op onze filmavonden?  Abonneer je dan op onze filmmail via www.nesterle.nl.