Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Theaterbezoek met coronatoegangbewijs

We zijn ontzettend blij publiek publiek bij onze voorstellingen te mogen ontvangen en artiesten een podium te kunnen bieden. We hebben naar aanleiding van de laatste persconferentie besloten om voor onze voorstellingen over te stappen naar toegang met bewijs zodat wij onze zalen voor 2/3 mogen vullen.



Wat te verwachten?
Deze verandering betekent dat eventuele dubbele voorstellingen worden samengevoegd en dat de aanvangstijden worden verplaatst naar 20.15 uur.  Alle voorstellingspagina's worden momenteel geüpdatet met deze nieuwe informatie en iedereen met tickets ontvangt persoonlijk bericht.

Wij gebruiken de CoronaCheck Scanner om te zien of het coronatoegangsbewijs geldig is. Geen smartphone? Toon dan een geprinte QR-code om een coronatoegangsbewijs aan te tonen. Als je toch symptomen hebt vragen we je vriendelijk thuis te blijven en per e-mail contact op te nemen (ticket@nesterle.nl.

Toon bij de ingang één van de volgende coronatoegangsbewijzen.

Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin.
Herstelbewijs: Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit. 

Al onze informatie met betrekking tot corona maatregelen en het bestellen van tickets is hier terug te lezen. 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over uw reservering, verzoeken wij u vriendelijk om niet telefonisch met ons contact op te nemen, maar per email via ticket@nesterle.nl. Wij nemen zo spoedig persoonlijk contact met u op. 

Graag tot ziens in ons theater!