Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Annick Boer, wie kent haar niet? Op 2 oktober bij ons te gast!

Annick Boer treedt op 2 oktober op met haar eerste solo voorstelling Dat is goed gelukt! En goed gelukt, dat is hij zeker. Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkoming bloot, maar ook ons vermogen om lief te hebben. Met live muziek van Jean Louis van Dam. Annick Boer, wie kent haar niet?Ze staat al 25 jaar onafgebroken op het toneel en is daarnaast bij het grote publiek bekend van haar briljante typetjes in tv-programma’s als TV Kantine (Anouk, Eva Jinek), Kanniewaarzijn en Kopspijkers.  Annick sprak de stem in van Dory in de films Finding Nemo en Finding Dory en zette komische personages neer in theatervoorstellingen als The bridges of Madison County, Aquarium en Ja zuster, nee zuster.

Annick blijkt een geestige cabaretière in zich te hebben met een dubbeltalent. Over de try-outs zei het publiek: ‘een stem als Jasperina de jong en zo grappig als Brigitte Kaandorp’ en ‘hilarisch en ontroerend’.

De mooiste liedjes, afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot, maken deze voorstelling tot een heerlijke avond! Een aanrader!

Theaterparadijs over de eerste solovoorstelling van Annick Boer:  “Het hoge energielevel waarmee ze de voorstelling start, laat ze in de volgende anderhalf uur ook niet meer los. Met veel humor en in een hoog tempo weet Annick Boer een sfeer te creëren, waardoor je het idee hebt dat je al een uur naar haar aan het luisteren bent. Niet omdat het verveelt, maar omdat het boeit en goed voelt.”

Annick nodigt je uit! 

Tickets voor deze voorstelling bij Nesterlé zijn nog te koop via www.nesterle.nl voor € 15,00.  Aanvang: 20.15 uur.