Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Terug in de tijd met Blue Moon Rockers

In 1993 steken twee collega’s de koppen bij elkaar om een rock-‘n-rollband op te richten. The Blue Moon Rockers. Een prachtig muzikaal avontuur begint. 25 september op het podium bij Nesterlé: met een pak energie! Met aan de basis van hun repertoire tracks uit de jaren ’50, ’60, ’70 en begin ’80 op vocaal en instrumentaal gebied. Geïnspireerd door o.a. Carl Perkins, The Tielman Brothers, Elvis Presley, Cliff Richard en Bart Strik.
Na drie cd’s stijgt de populariteit van de band in de jaren negentig naar voor rock-‘n-roll begrippen ongekende hoogte. De fanclub groeit uit tot de grootste van de Nederlandse rock-‘n-roll. Totdat gitarist Ben overlijdt en de band zich terugtrekt.

Na een jarenlange stilte laait het vuur weer op. Met vijf man sterk zijn deze bandleden uit Heesch, Rosmalen en ons eigen Nistelrode terug op het podium. De kenmerkende rock-‘n-roll sfeer van hun opgefriste playlist nodigt je uit om terug te keren naar muziek van andere tijden.

Reactie uit het publiek:
“Dat was een mooie tijd, die oude rock-’n-roll en rockabilly bands. Het blijft prachtige muziek!”

De voorstelling ROCK-'N ROLL FROM HOLLAND was eerder gepland op 29 mei j.l. Eerder gekochte tickets zijn geldig. Na uitbreiding van de zaalcapaciteit mag de zaal weer vol. 

25 september - aanvang  20.15 uur - Publiek kiest eigen (zit!)plaats op tribune. 

Er is een pauze tijdens deze voorstelling.