Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

SCCN secretaris Nelly van Vugt neemt afscheid

Nelly van Vugt is in januari 2009 als secretaris in het bestuur van Stichting Cultureel Centrum Nesterlé gestart, en is medeoprichtster van de stichting. Op vrijdag 18 maart 2022 hebben we formeel afscheid van haar genomen tijdens een gezellige afscheidslunch in Eetcafé ’t Pumpke in Nistelrode.

Nelly heeft het hele beslissingsproces rondom Nesterlé mee doorlopen: de maandelijkse gebruikersraad vergaderingen tot de opening in juli 2013, de keuze van de architect, de beslissing over het ontwerp, het politieke besluitvormingsproces, de bouw, en de inrichting.

Haar grote betrokkenheid en inzet waren exemplarisch. Nelly heeft in die meer dan 13 jaar als secretaris een ontelbaar aantal verslagen geschreven, aan ontelbare vergaderingen en evaluatiegesprekken deelgenomen, vele keren (munt)geld afgestort, en vele horeca inkopen gedaan bij de Sligro. Haar bijdrage was altijd toegespitst op het onderwerp, omringd door een fijn gevoel voor humor, en met aandacht voor de menselijke maat. Nelly was ook verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van de doorlopende kunstexposities in Nesterlé. Tot ons grote genoegen, gaat ze daar voorlopig nog mee door!

We danken Nelly heel erg hartelijk voor haar enorme inzet voor Nesterlé. We wensen haar al het goede, en hopen haar in de toekomst nog heel lang én vaak te mogen verwelkomen in Nesterlé!


Namens alle Nesterlé vrijwilligers,
Jan Schaapsmeerders – voorzitter SCCN bestuur