Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Verrassend interactief, de Cabaret Club

De Cabaret Club is een uniek collectief waarbij je in een avond 3 mini voorstellingen ziet! Een uitgelezen kans dus om nieuw talent te ontmoeten. De zaal wordt meteen opgezweept door het uitermate bijzondere talent Marco Lopes, die als publieksopwarmer en presentator zijn rol hilarisch vertolkt

Door ongemakkelijke vragen te droppen bij het publiek, worden ze klaargestoomd voor de 3 gast cabaretiers.

We beginnen de avond met Jules Keeris, die op een geweldige manier opent met zijn imitatie van Boer Zoekt Vrouw. De Knegselse weet op hilarische wijze het publiek op te zwepen met zijn persoonlijke herkenbare verhalen en muzikale intermezzo’s!

De volgende cabaretier is Samir Fighil, die vlot en zelfverzekerd het podium betreedt en ons meeneemt in verhalen over zijn vliegangst, zijn gezin en de ongemakken die dit met zich meebrengt. Met enorme zelfspot en zijn goede energie heeft hij het publiek binnen no time aan het lachen.

Als laatste maakten we kennis met Wouter Monden. Wouter is een koning in improviseren en met zijn bijzonder alerte gevoel voor humor weet hij de juiste snaar te raken. Zijn grappen zijn raak en zorgen een voor schaterlachend publiek.

Kortom, de Cabaret Club ga dit zien! Een onwijs variërend programma van 3 fantastisch talentvolle cabaretiers, die ervoor zorgen dat je lachspieren getraind worden!

Klik hier voor meer foto's van deze bijzondere avond

Gezien bij Nesterlé op 11 maart. 
Recensie: Anne van Uden 
Foto's: Edwin Hendriks